Direktlänk till inlägg 13 september 2015
Gjorde för oss en liten udda efterrätt idag efter middagen.
Det blev äppel-o-ingefärskompott med kanelyoghurt.
Det gick snabbt att göra. Skala 1 kg äpplen och skär dem i bitar. Pressa 2 citroner. Skala och finhacka biten ingefära.
Låt allt koka ca 15 minuter ihop med 1 dl vatten. Rör om då och då.
Blanda 2,5 dl yoghust med en nypa gurkmeja (jag tog lite mer än en nypa).
Fördela äppelkompotten i 4 glas. Häll på yoghurten och garnera med kanel.
Vill man kan man garnera med ett par myntablad också men det hade jag inga hemma!
Var väldigt uppfriskande smak.
#yoghurt
#äpple
#kanelyoghurt
#kanel
Att avhysa någon är inte så kul men i detta fall är det tyvärr ett måste. Fick ett bryt på sjukhuset när jag skulle ha mina cellgifter. Slutade med att personal kom på plats. Vi pratade igenom det och jag drog i stora drag om allt som hänt. Dock v...
Fick senaste cytostatikan förra tisdagen. Fick den intravenöst....dvs genom venporten. Dagen efter var jag konstig i kroppen, hade lite ontöverallt men jag reagerade inte direkt. 2 dagar senare hade jag 39,1 i temp. Åkte till akuten och det såg u...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
|||
21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 | 29 |
30 | |||||||
|